MIEKinvorm Wholesale

Retourneren

Retourneren
Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Stappenplan retourneren:
1. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

2. Vul het retourformulier voor herroeping in en/of mail het naar info@miekinvorm-wholesale.nl. Je mag het ook even kopieren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: herroeping/retourformulier

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking.

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Miekinvorm
Klokweg 39b
3034 KK Rotterdam 


5. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6.  Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. 

 

 

 

.