MIEKinvorm Wholesale

Bestelinformatie

BESTELINFORMATIE

Afname
We hanteren geen minimale afname, je bestelt dus de aantallen die jij graag wilt.  Ook voor nabestellingen hanteren wij geen minimale afname. Zo kan je makkelijk een bestseller aanvullen!

Voorraad
Wij doen ons uiterste best om onze voorraad inzichtelijk te maken. De voorraden die je bij de artikelen vermeld ziet staan, zijn de actuele voorraden. Hier kunnen wel afwijkingen in voorkomen, maar is doorgaans een hele goede indicatie over de beschikbaarheid van het artikel.  Mocht je een vraag hebben over de voorraad, neem dan contact met ons op!  Mocht er onverhoopt toch een artikel niet op voorraad zijn dan nemen we contact met je op.

Betaalopties
Je kan betalen via i-Deal, Bancontact, creditcard, Paypal of vooraf overmaken.

Verzendkosten
De verzendkosten voor een brievenbuspakket zijn € 4,25, voor een groter pakket € 6,25, voor België € 8,95 De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 150 in NL, boven € 250 in België.

Ophalen
Wil je je bestelling ophalen op ons kantoor in Rotterdam? (adres: Klokweg 39b) Kies dan bij de verzendkosten ‘afhalen bij winkelier'. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met ons op, wanneer je langs wilt komen. We zijn er meestal tijdens kantooruren. Maar fijn om even af te stemmen!

Levering
Na ontvangst van betaling streven we ernaar je bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Voor de levering zijn we afhankelijk van PostNL. Per mail ontvang je een track & trace code. 

Gebruik van MIEKinvorm ontwerp
Het is mogelijk quotes en/of ontwerpen aan te kopen en te gebruiken voor jouw eigen producten.  Stuur ons een email om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp op maat
Het creëren van nieuwe quotes, andere kleursamenstellingen of illustraties behoort ook tot de mogelijkheden. Stuur ons een email om de mogelijkheden te bespreken.

Andere formaten 
Het ontwikkelen van andere formaten kaarten of producten kan natuurlijk ook. Daarvoor sturen wij op aanvraag graag prijzen toe.

Samenwerken voor nieuwe producten
We staan altijd open voor een leuke creatieve samenwerking en/of tot standkoming van nieuwe producten. Denk bijvoorbeeld eens aan een shopper met jouw eigen logo en een leuke quote : )
Neem je even contact op, als je een goed idee hebt? We denken graag met je mee!

Vermelding MIEKinvorm
We zouden het zeer op prijs stellen als je MIEKinvorm vermeld in je webshop als je onze producten verkoopt