MIEKinvorm ontwerpt producten met quotes & illustraties  waar je blij van wordt, om kunt (glim)lachen of die je raken.

Kaartjes die moeilijke dingen nét even wat makkelijker maken. Prints die je ophangt voor jezelf, als reminder. Een kaartje om iemand een glimlach te bezorgen. Quotes die je stuurt naar een ander, als hart onder de riem, om iets te vieren, of te laten weten dat je met iemand meeleeft.

Unieke, creatieve, leuk ingepakte kadootjes voor de juf/meester, een mama to be of gewoon voor iemand die je graag een kadootje wilt sturen. 

MIEKinvorm is het creatieve bedrijf van Annemiek van der Hoek. Ik ben opgeleid als grafisch vormgever & styliste. Werkte jaren bij diverse tijdschriften als vormgever, styliste & beeldcoördinator en maak(te) huisstijlen, producten & kaarten in opdracht. Om mezelf een nieuwe creatieve uitdaging te stellen begon ik in 2013 een 365-dagen-project: 365-dagen-een letter, waarbij ik iedere dag een tekening met handgetekende quote en illustratie maakte. De reacties waren heel positief en dat was de start van wat MIEKinvorm nu is.

Swan Market filmde op het (oude) kantoor van MIEKinvorm, bekijk hier de film!
WIl je de rest van het team ontmoeten, lees dan op de pagina 'Meet the team'  (op onze consumenten-site) verder.

Schrijf je hier in onze voor onze nieuwsbrief! Dan houden we je op de hoogte van onze kortings-acties, nieuwe collecties en sturen we je leuke inspiratie.

Liefs,

© 2015 - 2021 MIEKinvorm wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel